Set" Emerald Forest Elf"

Set" Emerald Forest Elf" - 65 Ron - REZERVAT

**Participa la " Concurs – “RECLAMA, sufletul comertului” " de pe Breslo**

SHINE and LET YOURSELF GUIDED BY THE SPIRITS OF THE ANCIENTS!

Stiu, suntem multe! Doar ca nu recunoastem !!
Suntem multe gamer-ite si fane Fantasy! Fie ca iti place doar "Lord of the rings" sau si restul lucrarilor lu J.R.R. Tolkein(plus multi alti autori), fie ca te joci World of Warcraft sau orice joc RPG din categoria Fantasy cu siguranta ai fost la un moment dat cuprinsa de magia elfilor, de modul cum sunt descrisi , de modul cum sunt intruchipati..cu urechiusele acelea ascutite, par lung, de multe ori execeland la controlul fortelor mistice si al naturii dar si la tir ..si daca nu..inseamna ca nu le-ai dat o sansa :)
Pentru momentele in care te lasi purtata de magia lor am creat acest set cu urechiuse , cercelusi si nelipsita coronita/circlet . Le poti puta in casa sau afara , si le poti complementa cu un costum/rochita/armura si sa fi deosebita la un bal mascat.
___________________________________________________________________

Setul este format din o pereche de cercei ear cuff (nu necesita gaura) reprezentand "urechiusele" , o pereche separata de cercelusi cu surub (cu cristalul verde) si o coronita care poate si legata la spate cu ajutorul unei panglici , de asemenea poate fi purtata si pe post de colier.
Realizat din sarma argintata (tratata antioxidare), margelute de sticla (biconice, firepolished, AB, de nisip), latisor si alte componete metalice argintii.

Dimensiuni:
- ear cuff : 10 x 5 cm
-cercelusi : 1, 7 cm (prevazut cu dop)
-coronita : ~ 1 m (suficienta pt a putea fi legata la spate cu fundita :) )
0 comentarii:

Post a Comment